KONTOADMINISTRASJON FOR ADMINISTRATORER

Administrere grupper


I stedet for å tilordne brukerne til produkter én etter én, lar Autodesk-kontoen deg organisere brukere i grupper og gi alle i gruppen tilgang til de samme produktene. Videre kan du opprette grupper som tilsvarer spesialiserte roller. Du kan for eksempel tilordne AutoCAD og Revit til en gruppe kalt Arkitekter. Eller du kan tildele Civil 3D og Navisworks Manage til en gruppe sivilingeniører.

 

Når du har opprettet en gruppe, kan du spore bruksdata for den i bruksrapporten (velg Bruksrapport under Rapportering). Dette hjelper deg å forstå bruksmønstre for å ta informerte beslutninger og trygt administrere produktoppdrag. Ved å gå gjennom bruksdata kan du:

  • Få tillit til at du tildeler de riktige produktene til gruppene dine. For eksempel, hvis de fleste i en gruppe ikke bruker et produkt, kan du fjerne det fra gruppens standardallokering for å redusere kostnadene. 
  • Skaler rapportanalysen din ved å se bruken blant lignende grupper av brukere for lettere å oppdage trender.

Det er viktig å være oppmerksom på at i Autodesk-kontoen er grupper annerledes enn team. Som standard har du automatisk ett team i kontoen din som alle brukerne og Autodesk-abonnementene faller inn under. Du oppretter grupper i et team. Hvis du har flere team, blir ikke disse gruppene delt av de andre teamene, selv om gruppene har de samme brukerne i forskjellige team. Hvis du vil vite mer om team, kan du se Administrere team.

 

Merk: Grupper støttes ikke i klassisk brukeradministrasjon. Du kan heller ikke legge til Autodesk Construction Cloud (ACC), BIM-produkter eller Flow Production Tracking-tilbud i grupper.

 

For hver av de følgende prosedyrene må du først logge på Autodesk-kontoen på manage.autodesk.com.


Opprette en gruppe

  1. Gå til Brukeradministrasjon > Etter gruppe.
  2. Klikk på Opprett gruppe.
  3. Oppgi et navn for gruppen, og klikk på Opprett gruppe.

Legge til brukere i en gruppe

  1. Gå til Brukeradministrasjon > Etter gruppe.
  2. Velg en gruppe etter navn.
  3. Klikk på Legg til brukere.
  4. Velg brukere fra listen som vises.
  5. Hvis du vil legge til brukere i den valgte gruppen ved å laste opp en CSV-fil, klikker du på Importer.
  6. Klikk på Ferdig.

Merk: Når du tilordner brukere til en gruppe, må du ha nok tilgjengelige lisenser for de nye medlemmene.


Tilordne produkter til medlemmene i en gruppe

  1. Gå til Brukeradministrasjon > Etter gruppe.
  2. Velg en gruppe.
  3. Klikk Vis tildelinger.
  4. Velg produkter, og klikk på Tilordne.

Tildelinger er additive, det vil si at en bruker kan tilordnes et produkt som standard, og av én eller flere grupper, og vil motta summen av disse produkttilordningene. Hvis en bruker er tilordnet det samme produktet fra flere kilder i et team, kreves det bare én lisens.

 

Merk: Når du tilordner produkter til en gruppe, må du ha nok tilgjengelige lisenser for alle medlemmene i gruppen.


Gi nytt navn til en gruppe

  1. Gå til Brukeradministrasjon > Etter gruppe.
  2. Velg en gruppe.
  3. Under Handlinger klikker du på Gi nytt navn til gruppe.
  4. Skriv inn et nytt navn, og klikk på Lagre endringer.

Slette en gruppe

  1. Gå til Brukeradministrasjon > Etter gruppe.
  2. Velg en gruppe.
  3. Under Handlinger klikker du på Slett gruppe.

Merk: Brukere som er tilordnet produkter enkeltvis, beholder tilgangen. Konsernledelsen påvirker ikke individuelle produktoppdrag.


Opprette en gruppe ved hjelp av katalogsynkronisering

Bare for Premium- og Enterprise-planer: Hvis teamet ditt er konfigurert for enkel pålogging (SSO), kan du synkronisere grupper med brukere i organisasjonens katalog automatisk. Hvis du vil konfigurere SSO og katalogsynkronisering, kan du se Konfigurasjonsveiledning for enkel pålogging.

 

Slik kontrollerer du statusen for synkroniserte grupper:

  1. Gå til Brukeradministrasjon > Etter gruppe.
  2. Klikk på Opprett gruppe.
  3. Klikk på Synkronisert. Hvis alternativet Synkronisert ikke er tilgjengelig, må du oppdatere til en Premium-plan. Hvis du vil vite mer, kan du se www.autodesk.com/no/plans.

Hvis organisasjonens katalog ikke synkroniseres, kan du be primær- og SSO-administratorene om å konfigurere katalogsynkronisering i teaminnstillingene. Etter den første konfigureringen kan sekundære administratorer tilordne produkter til synkroniserte grupper.


Need help? Ask the Autodesk Assistant!

The Assistant can help you find answers or contact an agent.


What level of support do you have?

Different subscription plans provide distinct categories of support. Find out the level of support for your plan.

View levels of support