Installation for enkeltpersoner

Overførsel af tilgængelige tidligere versioner

Downloads til Flex-brugere og aktive abonnenter.

Flex-brugere og kunder med et aktivt abonnement kan hente tilgængelige tidligere versioner af deres produkter fra deres Autodesk-konto. Du behøver ikke at afinstallere den aktuelle version for at hente og installere en tidligere version.

Sådan får du op til tre år gamle produktversioner:

1. Log på Autodesk Account på manage.autodesk.com.
  2. Du finder dit produkt under Alle produkter og tjenester.
  3. Klik på den aktuelle version i produktflisen, og vælg en tidligere version.
  4. Hent dit produkt.

Sådan får du fire til fem år gamle produktversioner:

1. Log på Autodesk Account på manage.autodesk.com.
  2. Klik på ikonet Autodesk Assistant (boblen i nederste højre hjørne), og følg chatprompterne for at hente software.

Bemærk: Teknisk support og softwareopdateringer ydes kun til tidligere versioner, der er op til tre år gamle.

Downloads til studerende og undervisere

Studerende og undervisere kan få tidligere produktversioner via Autodesk Education-ressourcer (engelsk).

Har du brug for hjælp? Spørg Autodesk Assistant!

Assistenten kan hjælpe dig med at finde svar eller kontakte en agent.

Hvilket supportniveau har du?

Forskellige abonnementsplaner indeholder forskellige supportkategorier. Find supportniveauet for din plan.

Vis supportniveauer