Installasjon for enkeltpersoner

Laste ned tilgjengelige tidligere versjoner

Nedlastinger for Flex-brukere og kunder med et aktivt abonnement

Flex-brukere og kunder med et aktivt abonnement kan laste ned tilgjengelige tidligere versjoner av produktene deres fra Autodesk-kontoen sin. Du trenger ikke avinstallere gjeldende versjon for å laste ned og installere en tidligere versjon.

For å få produktversjoner opptil tre år tilbake:

1. Logg på Autodesk-kontoen på manage.autodesk.com.
  2. Finn produktet ditt under Alle produkter og tjenester.
  3. På produktflisen klikker du på gjeldende versjon og velger en tidligere versjon.
  4. Last ned produktet.

For å få produktversjoner fra for 4–5 år siden:

1. Logg på Autodesk-kontoen på manage.autodesk.com.
  2. Klikk på Autodesk-assistenten (spørsmålstegnet nederst til høyre) og følg chat-instruksjonene for å laste ned programvare.

Merk: Teknisk støtte og programvareoppdateringer gis bare for tidligere utgivelser som er høyst tre år gamle.

Nedlastinger for studenter og lærere

Studenter og lærere kan skaffe tidligere produktversjoner gjennom Ressurser for Autodesk--utdanning (engelsk).

Need help? Ask the Autodesk Assistant!

The Assistant can help you find answers or contact an agent.

What level of support do you have?

Different subscription plans provide distinct categories of support. Find out the level of support for your plan.

View levels of support